A janë gati kandidatët për zgjedhjet lokale? Ja si përgjigjet Edi Rama

Edi Rama: Ne gati kemi patronazhistët dhe kjo është më e rëndësishme.

Rëndësi ka që kemi konsultim me partinë nuk diskutohet se kemi parti jo çeta që mblidhen e shpërndahen sipas thirrjeve me komunitetin përmes sondazheve që i kemi bërë praktikë të konsoliduar, edhe me opinionin e kryesisë.