Armina Mevlani refuzon të mbajë mbiemrin Berisha

Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha do të kurorëzojnë këtë të diel lidhjen e tyre shumëvjeçare në martesë.

Teksa foli për emocionet e dasmës në “Goca dhe Gra”, u pyet nëse do të marrë mbiemrin Berisha ndërsa zbuloi se do të vazhdojë të mbajë mbiemrin e vajzërisë.

“Edhe javës tjetër do të vij si zonja Mevlani. Do të vazhdoj të jem zonja Mevlani”, tha Armina.

Ajo nuk e shpjegoi këtë vendim, por mos ndoshta Armina ka vendosur të mos mbajë mbiemrin Berisha për shkak të shpalljes “non grata” të Shkëlzenit?