Të dy ‘live’ në të njëjtën kohë/ Rama apo Berisha, ja kush e fitoi garën e shikuesve online

Kryeministri Rama, dhe ish-kryeministri Berisha ishin mbrëmjen e së enjtes në dy ekrane të ndryshme.

Veç atyre që ishin të mbërthyer pas ekraneve shumë të tjerë, debatet politike i kanë ndjekur nga rrjetet sociale e sidomos në Facebook, ku bëhet live stream.
Rama i cili ka dhe televizionin e tij ERTV, në profilin në Facebook kishte më shumë ndjekës.