Çfarë thonë akrepat e orës për dashurinë

Shikoni orën dhe zbuloni se çfarë ju thonë të mençurit në lidhje me këtë.
Shpeshherë kur shohim akrepat e orës të puthitur me njëri tjetrin, themi se dikush mendon për ne. Nuk do t’i lëmë pas dore edhe rastet tjera që kanë domethënien e tyre përmes treguesit të akrepave.

Kur akrepat janë njëri mbi tjetrin, kjo është shenjë se dikush ju pëlqen, ndërsa kur akrepat janë të zgjeruara, dikush ju don. Interpretimi i parë:

00:00 – Personi i dashur ju dëshiron shumë.

01:01 – Personi me të cilin dëshironi të kaloni natën me të.

02:02 – Personi i dashur asnjëherë nuk do t’ju harrojë.

03:03 – Mendon rreth jush.

04:04 – Ka rënë në dashuri në shikim të parë.

05:05 – Ai luan me ju.

06:06 – E pëlqen buzëqeshjen tuaj.

07:07 – Dëshiron t’ju thotë diçka, por nuk mundet.

08:08 – Është i dashuruar.

09:09 – Dëshiron të jetë me ju.

10:10 – Kënaqet me pamjen tuaj.

11:11 – Sot është një ditë e lumtur për ju.

12:12 – Do t’i ktheheni dashurisë së vjetër.

13:13 – Ai vuan për shkak juve.

14:14 – Ju pret një gëzim.

15:15 – Është xheloz.

16:16 – Nuk jeni e denjë për të.

17:17 – Do të vuani.

18:18 – Ai pëlqen sytë tuaj.

19:19 – Fsheh diçka nga ju.

20:20 – Gjithmonë do t’ju kujtojë.

21:21 – Rrezik.

22:22 – Nesër do të gëzoheni.

23:23 – Ai ju pëlqen në shtrat.