Infiniti, shqiponja dhe numri tetë/ Çfarë nënkuptoi logoja e mbledhjes së përbashkët të qeverive?

Infiniti, shqiponja dhe numri tetë/ Çfarë nënkuptoi logoja e mbledhjes së përbashkët të qeverive?

Përveç marrëveshjeve të diskutuara, ajo që ra në sy ishte logoja e mbledhjes, e cila si thënie kishte “përgjithmonë të bashkuar” dhe shenjën e infinitit, apo pafundësisë.

Sipas ideatorëve, bëhet me dije se logoja përmbante shenjën e infinit që nënkuptonte, sipas tyre, thënien “përgjithmonë të bashkuar”, shqiponjën që nënkuptonte “dy shtete, një komb, një gjuhë” dhe numrin tetë me rastin e mbledhjes së tetë me radhë.