I gjithë shteti në këmbë/ Edi Rama publikon VIDEON dhe FOTOT e fundit: Ja çfarë po ndodh nga ajri dhe deti, mbi 20 mijë vizitorë…

Kryeministri Edi Rama thotë se sot pritet të vijnë në Shqipëri mbi 20 mijë vizitorë të tjerë, kjo edhe në kuadër të finales së madhe të Finalja e Conference League.

Me anë të një postimi në Facebook, kreu i qeverisë thotë se Shqipëria mirëpret nga ajri dhe deti mysafirët e finales europiane, sipas një protokolli me standardet më të larta të sigurisë.

“Shqipëria mirëpret nga ajri dhe deti mysafirët e finales europiane, sipas një protokolli me standardet më të larta të sigurisë, që mban në gatishmëri të gjitha strukturat doganore e policore në Rinas&Durrës dhe natyrisht në Tiranë?????

*gjatë ditës së sotme priten mbi 20.000 vizitorë të tjerë ????????”, shkruan Rama.

 

VIDEO => https://www.facebook.com/photo.php?fbid=555198339309165&set=a.400250428137291&type=3