Blendi Fevziu: Rama mund të blejë perime për një kohë të gjatë për gruan e tij i pashqetësuar

Gazetari Blendi Fevziu ka komentuar protestën e dy ditëve më parë para selisë së Partisë Demokratike.

Fevziu është shprehur se Partia më e madhe e opozitës ndodhet në një moment tragj1k-komik

Blendi Fevziu: Ky protagonizëm në PD ka lënë jo vetëm qeverinë në heshtje por edhe LSI-në në heshtje. Partia më e madhe e opozitës ndodhet në një moment tragj1k-komik, sidomos tragj1k.

I ftuar në një intervistë televizive, ai u shpreh se opozita ndodhet në një moment krìtik dhe nisur nga kjo situatë sipas tij, “Rama mund të blejë domate, kastraveca, karota për gruan e tij për një kohë të gjatë fare i pashqetësuar”

Blendi Fevziu: Nuk është normale që një vend mos të ketë një opozitë të fortë. Opozita humbi zgjedhjet. Vijmë në një moment që çarja e opozitës, rrezìku që mund të kthehet në dy parti, rrezìku që mund të ketë hyrja në parlament, në mënyrë absolute e bën fitoren e zgjedhjeve shumë më të largët. Që do të thotë se Rama mund të blejë domate, kastraveca, karota për gruan e tij për një kohë të gjatë fare i pashqetësuar, dhe kjo është dra.matike.