VIDEO/ Shkoi për t’i dhënë dorën, reagimi i tifozit bën namin në rrjet

Futbolli është i paparashikueshëm jo vetëm brenda fushës së lojës por dhe jashtë saj. Shpesh krijohen momente gazmore mes tifozëve dhe lojtarëve. Rasti i fundit ka ndodhur në Belgjikë.

Futbolli është i paparashikueshëm jo vetëm brenda fushës së lojës por dhe jashtë saj. Shpesh krijohen momente gazmore mes tifozëve dhe lojtarëve. Rasti i fundit ka ndodhur në Belgjikë.Futbolli është i paparashikueshëm jo vetëm brenda fushës së lojës por dhe jashtë saj. Shpesh krijohen momente gazmore mes tifozëve dhe lojtarëve. Rasti i fundit ka ndodhur në Belgjikë.