VIDEO – “Mosbindje civile”/ Qytetarët ia marrin këngës në Lushnje

Opozita po udhëheq një protestë mbarëkombëtare nga jugu në veri kundër taksave dhe kunder kapjes së sistemit të drejtesise nga qeveria Rama. Protesta ka shenuar në risi në Çerme të Lushnjës, ku protestuesit ia kane marre kenges labe me vargje parodi per kryeministrin.

“Për një qeveri të re, për një qeveri të re, qeveri pa Ed Enverin, Ed Hitlerin”, eshte refreni i kenges parodi qe po kendohet ne proteste.