VIDEO – “Mosbindje civile”/ Pamje nga protesta e kryqezimit të Milotit

Opozita vazhdon mosbindjen civile, duke bllokuar rrugët kryesore në vend.

Startin e ka marrë nga Vora, ku një pjesë qytetarësh kanë bllokuar rrugën. Mes bllokuesve është edhe Lulzim Basha, i cili bashkë me deputetët e Tiranës, kanë zgjedhur Vorën për mosbindjen e tyre civile.

Ndërsa edhe në Kryqëzimin e Milotit qytetarët e Lezhës, Laçit, Shkodrës si dhe qytetarë nga Kukësi kanë dalë në protestë.

Qytetarë të shumtë po marshojnë përgjatë aksit rrugor në autostradë.

VIDEO 1

VIDEO 2