Studente dhe spikere lajmesh, si dukej Majlinda Bregu kur ishte 21 vjeç

Majlinda Bregu ka publikuar në Instagram një foto të vjetër teksa shihet si folëse lajmesh  në TVSH, në vitet 1995 kur ajo ende studionte.

Rezultate imazhesh për majlinda bregu

“Çfarë kthimi në kohë! 1995 ose 21 vjeç. Part time në TVSH, full time studente. Mirë që kishte Eleni Toroveci një buzëkuq ekrani për të gjitha”, -ka shkruar Majlinda .