Rradhë automjetesh në Kapshticë

Kapshticë- Rradhë të gjata kilometrike në dalje. Dhjetra automjete prej disa orësh po qëndrojnë në rradhë. Ky fluks automjetesh ka bllokuar vijimin e punës në doganë si dhe ka shkaktuar vonesa në kalimin e emigrantëve për në Greqi.

E njëjta situate prej 25 vitesh. Nuk kemi shtet, askush nuk do t’ia dijë për ne. Vijmë për të festuar dhe rrezikojmë vendet e punës për shkak të rradhëve të gjata në doganë. Rradha deri ne fshatin Kapshtice, 2 km.

Emigrantët