Ndërron jetë në moshën 92-vjeçare ish-Zonja e Parë e Amerikës, Barbara Bush

Ish-Zonja e Parë e SHBA-ve, Barbara Bush, ndërron jetë në moshën 92-vjeçare.

Ajo ishte bashkëshortja e Presidentit George Bush dhe nëna e Presidentit George W. Bush. Bush ka një kontribut të madh për zhdukjen e analfabetizmit në familjet amerikane.

Barbara Bush është e vetmja grua në SHBA që pa burrin dhe djalin të drejtojnë vendin.

Ish-Zonja e Parë vuante refuzoi trajtimin mjekësor duke thënë se dëshiron t’i kalojë ditët e fundit të jetës në rehatinë pranë familjes. (TemA)