FOTO/ Ja sa protestues kanë bllokuar autostradën në Vorë

Ashtu si pritej dhe sic ishte paralajmeruar, opozita ka bllokuar sot kater akset kryesore ne vend.

Protestues te shumte jane bashkuar sot ne thirrjen e opozites dhe kane bllokuar levizjen e automjeteve.

Fotoja qe shihni eshte shkrepur ne Vore, nje pamje nga lart, ku mund te shihni protestuesit qe kane bllokuar te dyja anet e autostrades.