Fillojnë përçarjët tek opozita, deputeti i LSI del kundër PD

Përçahet opozita. Pavarësisht mbledhjes së përbashkë të dy grupeve parlamentare mbrëmë dhe vendimit për mosbindje civile, PD dhe LSI nuk janë të unifikuar në qëndrimin e tyre.

Përçahet opozita. Pavarësisht mbledhjes së përbashkë të dy grupeve parlamentare mbrëmë dhe vendimit për mosbindje civile, PD dhe LSI nuk janë të unifikuar në qëndrimin e tyre.

E ndërsa PD ka bojkotuar sot komisionet parlamentare, deputetët e LSI kanë marrë pjesë. Ndërkohë që deputeti i LSI, Robert Bitri në një prononcim për mediat është shprehur kundër vendimit të PD dhe LSI për mosbindje civile.