Çfarë po ndodh tek Rruga e Kombit? Policia përplaset fizikisht me qytetarët

Tension tek Rruga e Kombit.

Protestuesit përplasen me policinë dhe ka pasur momente kur kanë qëlluar me gurë policine.

Kjo e fundit eshte vendosur kordon para traut per te penguar demtimin e vendit ku behet pagesa.

Në disa momente ka pasur dhe konfrontime me policinë.
Protestuesit: “Na kanë vënë litarin në fyt. Të heqin traun. Të hiqet trau direkt. Policia na qëlloi me shkopinj gome”.